"In goede relatie tot jezelf en in vrijheid naar je omgeving in het leven staan."

J. Theisen, therapeut bij theisencoaching

In 1992 ben ik de opleiding tot energetisch therapeut begonnen bij Ad Stemerding en heb mijn opleiding vervolgd tot docent en VITTtherapeut* bij Jan Visscher. Het is fantastisch om te zien en te ervaren wat het je brengt wanneer er groeiprocessen in beweging komen. Alles wat in ons leven meemaken, wordt opgeslagen in het sterke geheugen van ons lichaam en in ons hele systeem. Het is een bron van informatie die we, vaak onbewust, met onszelf meedragen. Ik begeleid ruim 20 jaar mensen in het ontdekken van persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en innerlijke rust. Dit blijft een fantastisch mooi en enorm boeiend proces.
 

Integraal wil zeggen dat de aanpak op alle vlakken van het leven zijn doorwerking heeft; op zowel fysieke, emotionele als mentale processen. Ze zijn verbonden met elkaar en hangen met elkaar samen. Je hebt het dus over het bewust en onbewust functioneren.

Transformatie betekent dat je het oude los laat, waardoor er ruimte ontstaat voor iets wezenlijk nieuws. Hierdoor wordt het mogelijk om fysiek, emotioneel en mentaal te herstellen. Vaak wordt het ervaren als letterlijk ‘heler’ worden, alsof je een deel van jezelf terug vind.
 

1992-1994
Opleiding Spirituele therapie Ad Stemerding

1996-1998
Opleiding Energetisch therapeut Jan Visscher

1998-2000
Docentenopleidig Jan Visscher

Bijscholing EMDR, NEM academie
Bijscholing individueel systemisch werk, NEM academie

2018-2019
Transpersoonlijke psychologie
Academie voor Geestesteswetenschappen Utrecht

2019-2020
Bijscholing tot VITTherapeut Jan Visscher