" Ik snap nu waar dat gevoel vandaan kwam. Dat heeft me veel gebracht."

Tijdens onze gesprekken help ik je bewust contact te maken met wat je werkelijk voelt. Je gaat ervaren waar je gedrag vandaan komt en hoe je tot verandering kunt komen.

We zijn ons er meestal niet van bewust dat de weg naar inzicht via het contact ons eigen lijf gaat. Emoties, gevoelens, maar ook kracht, talenten en mogelijkheden, het is er allemaal aanwezig. Ons lichaam en ons energiesysteem heeft alle ervaringen opgeslagen die we van kleins af aan opgedaan hebben in ons leven. Ons gedrag wordt er (onbewust) door gestuurd. Onze levenshouding wordt er (onbewust) door bepaald. Je kunt rationeel begrijpen wat je parten speelt, maar pas wanneer je het bewust ervaart, komt de weg naar verandering vrij. Of het gaat om emoties, gevoelens, je kracht, je talenten, het is een energie die als het goed is vrij door je lijf kan stromen. Als gevolg van 'negatieve' ervaringen, is deze vrije stroom vaak geblokkeerd geraakt. Je hebt patronen opgebouwd die je vroeger hielpen in het leven, maar die je later juist in de weg beginnen te staan.

Theisencoaching helpt je de onbewuste motivatie van je gedrag bewust te worden en vanuit deze bewustwording de weg vrij te maken voor verandering.